Dance With A Stranger fortsetter dansen! Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber i 2018: dette har gitt mersmak!Denne gang kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med tre musikere i en frisk og vitalisert utgave! Her vil man få hiter som Everyone Needs a FriendThe Invisible Man,  Dance With A Strangerog flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake! Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse. Publikum bør kjenne sin besøkelsestid for å oppleve stemningen: for en fest!