Det folkekjære live-orkesteret Sie Gubba kommer til Refvik for å skape god og ekte country-stemning. Sie Gubba rundet 20 år i 2015 og feiret med å gi ut en live-CD og live-DVD som ga fansen det trøkket og den allsang-stemningen som kjennetegner deres konserter. ​Dette var Sie Gubbas tiende plateutgivelse, og i 2017 kom det ellevte: Arven. ​De er i dag ett av landets mest etterspurte live-orkester. Bandet særpreges av countryrock-låter på dialekt, og bruker fela som ett bærende instrument i lydbildet. Flere av albumene deres har solgt til gull, Norgesturneer har blitt utsolgt og de har havnet på pallen i MGP. Låten deres ”Sånn e livet” ble gjort på engelsk av selveste countrylegenden Bobby Bare, med tittelen ”Times are changing”. Det er med andre ord litt av en merittliste dette bandet har.  Vi gleder oss til å se dem live i juli!​