En samling av Vågsøy`s etablerte musikkprofiler har slått kreftene sammen.

Bandet består av 8 musikere og vokalister som gjennom en årrekke har underholdt både lokalt og utenfor kommunens grenser i diverse band og trubadur konsepter, som soloartister eller som musikere og artister på større show oppsetninger.

Musikkstilen er variert og hentes fra ulike sjangere og tidsepoker, og bandet har som målsetting å levere et solid lydbilde og høy underholdnings faktor. Låtene hentes fra både kjente og mindre kjente band og artister. De klees opp i «ny» drakt av solide instrumentalister og ikke mindre enn tre vokalister som behersker et bredt spekter av musikalske stilarter.

«Trur ikkje eg har brukt ordet superband før, men no snakker vi massiv musikalsk underholdning. Dette har vi venta lenge på.» Bjørn Tungevåg,

«Med ein slik samling av dyktige lokale musikere, så kan ikkje dette bli anna enn rått.»  Kent Rune Bugjerde

Bandmedlemmer;

William Mitei – trommer

Paul Magne Grytting – bass

Sindre Kvalheim – synth/piano

Vidar Furnes – synth/piano/special effects

Bjørn Helge Syre – gitar

Paul Inge Angelshaug – vokal, gitar

Stian Hjelle – vokal

Annette Myre Silden – vokal