Vilde og Anna er ein norsk sangduo fra Nordfjordeid. Duoen syng og skriv sine eigne pop-låtar. Jentene er kjent for melodiøse og fengande sangar med enkle og tydelige tekstar på norsk. Jentene slo gjennom då dei vann MGP Jr i 2016 med sangen «Vestlandet». Sidan då har dei reist rundt i heile Norge og opptredd på mange store konsertar og festivalar, og også deltatt i fleire underholdningsprogram på riksdekkande TV.

 

Ny musikk, høge strømmetall

Duoen kjem med 3 nye knallbra låtar vinteren 2019, som vi l engasjere publikum og få merksemd i radio og sosiale media. Frå før har dei sangane Vintertid, Gje blaffen, Hjerte av gull, Sola skin og Vestlandet som alle har blitt hyppig spelt på radioen og har  særs gode strømmetall på Spotify og andre strømmetenestenester. Sangen Vestlandet kjem i 2019 til å passere 5 mill streams på Spotify, og sangen har fått en heilt spesiell posisjon for barn og voksne, både på Vestlandet og ellers i landet.