CC Cowboys

ØNSKET, VENTET & SAVNET

 

Vi har savnet dere! Vi har ventet på dere! Nå er tiden kommet, nå skal vi treffes! forteller Magnus Grønneberg.

Det er et godt uthvilt CC Cowboys som etter frivillige og ufrivillige pauseår endelig skal ut og spille igjen. Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øvd på gamle låter. Nå er bandet endelig klar for en omfattende sommeraktivitet.

Lyden og synet av publikum, med allsang, liv og applaus, dere er ønsket, ventet og savnet. Håper vi sees! forteller Grønneberg.

Ventet, ønsket og savnet.

CC Cowboys har turnert uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks felles identitet. I 2022 slipper bandet ny musikk og et forsterket liveband gleder seg til å legge ut på veien med nye og gamle favorittlåter i repertoaret.

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

KORK

Sommeren 2021 spilte CC Cowboys fire konserter sammen med Kringkastingsorkestret (KORK) i Holmenkollen. Det ga mersmak og sommeren 2022 skal de to bautaene slå sammen sine krefter på nytt. Tre konserter med KORK står på sommerens turnéliste. I tillegg skal konserten fra i fjor blir et TV-program på NRK og en fysisk og digital utgivelse 13. mai.

Ny trommis

Agne Sæther har valgt å takke for seg etter 32 år bak slagverket i CC Cowboys. Det er uten dramatikk, og CC Cowboys ønsker Agne en lykke til videre. I sommer er det Henrik Maarud som tar over stikkene. Henrik startet sin musikalske karriere som fireåring med bror Amund og har siden vært en travel og ettertraktet trommis.

CC Cowboys sommeren 2022: 

 • 25.05 Tønsberg Foynhagen
 • 27.05 Odda Lindeplassen
 • 28.05 Flåm Fretheim
 • 10.06 Drøbak Badeparken
 • 15.06 Lillestrøm Stortorget med KORK
 • 16.06 Drammen Gamle Kirkeplass med KORK
 • 17.06 Fredrikstad Idyllfestivalen med KORK
 • 18.06 Skien Rådhusplassen
 • 24.06 Elverum Elvebris
 • 24.06 Oslo Tons of Rock
 • 25.06 Lillesand Havnetomta
 • 08.07 Tysnes Tysnesfest
 • 09.07 Refvik Strandfestivalen
 • 14.07 Kragerø Beach Club
 • 15.07 Sandefjord Hjertnes Amfi
 • 16.07 Brønnøysund Rootsfestivalen
 • 29.07 Beitostølen Trollrock
 • 30.07 Langesund Wrightegaarden
 • 06.08 Notodden Notodden Bluesfestival
 • 12.08 Bergen Bergenhus festning
 • 13.08 Trondheim Sverresborg
 • 19.08 Oslo Vulkan Open Air
 • 20.08 Lillehammer Lysgaardsbakken

CC Cowboys 2022 er: 

 • Magnus Grønneberg, gitar og vokal
 • Per Vestaby, bass
 • Jørn Christensen, gitar
 • Eirik Tovsrud Knutsen, keyboard
 • Henrik Maarud, Trommer
 • Kyrre Fritzner, multiinstrumentalist